Onsdag :)

hejhej :)
nu sitter jag här och ska väll snart gå ner och poppa lite popcorn kanske ^^  meen, idag har jag varit på skolan . det gick väll bra :)
och snart äre Julavslutning :D
på måndag är det volleyboll turnering och vi ska klä ut oss till ngt oranget (stavning?)  vi ska vara tigrar :P typ en svart tröja och orange tejp, eller färg eller ngt på den :)  vi hade annars tagit en orange tröja med svart tejp, men hur många har en orange tröja?? :)
På Julavslutningen ska vi fika hela klassen, Alla ska baka också får man byta med varandra om man vill :)
he blir sköjjit dä ;)
Imorgon är det elevens val -.- i vanliga fall är det roligt, man får välja tre altenativ ett första ett andra och ett tredje altenativ. Jag valde 1: Slöjd 2: Jorden runt 3: skriv och dikt drama. På slöjden får man pyssla och göra en massa kult, och på jorden runt får man se på film och baka varannan gång och på skriv och dikt drama får man sitta och skriva... askul -.- man är typ tvungen att skriva massa sagor och skit, även om det kan vara kul att skriva sagor ibland så vill man ju hellre pyssla eller baka när det väl är elevens val. Men som TUR är är det sista gången imorgon och då ska vi bara fika :)
skriver snart puss på er :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0