:(

värsta lördagen någonsin...

.

Kom ihåg:
kolla efter dessa imorgon :)

pepparkaksbak :)

Pepparkaksbak :)
tantor och gubbor å sånt :)
En Julkuk :)
Haha, fina b-rudar :)

Ljusshow

Någon annan som var på ljusshowen ikväll? temat var visst kärlek, vi gick dit för min lillasyster har gjort en lykta i skolan som dom fick ställa upp där.


väldigt fint, typ tusen ljus som står i en ring och skiner ^^

ett random ljus bara :)

Mitten av ljuscirkeln :)

Isprinsessa eller ngt haha ^^

Lillasyster vid iskulprtur

temat var ju som sagt kärlek, så gubbarna är förmodligen kära i varandra :)

En bastu :D
Utan tak... eller täta väggar... eller värme??

15 november 2010

Hejhej, sitter här och dricker lite apelsinjuice. Ska fixa lös naglar nu :D
det här kommer bli asnajs ;D
ajja ses sen <3

14 november 2010

Hej hej, Nu är jag hemma från en helt underbar helg med Anna, Anja, Hanna, Jag, Emma, Julia.m, och Julia.A. Jag hade sagt till Julia. M och Emma att dom skulle sova hos mig som en tjejkväll och när klockan blev fem kom dom till mig och dumpade sina grejer på mitt rum. Och Jag sa att min bror hade glömt en grej när han hade lanat, och när vi kom till lokalen så hoppade alla fram och ropade GRATTIS!! och dom vart asförvånade (för vi sa ju inte att dom skulle få en överasknings fest) och sen gick jag, Anna, Hanna, Emma och Julia.m och köpte pizza, julia.a va tvungen att passa sin lillasyster så hon och Anja stannade. Sen rullade kvällen på och vi åt godis och sånt och sen sov jag, Anja, Hanna, Emma och Julia.M i lokalen :D

Sjukt kul, tack så mycket! :)

Idag köpte jag ett hål :)

Jag har just tagit hål där uppe, jag vet att det ser jävligt äckligt ut men öron är fula :P

^^

Bäbisbilder:











9 November 2010

Hejhej, idag har jag varit på skolan och vi hade gympa... jag stukade foten :( men det försvinner väll snart. Vet inte vad jag ska skriva men vi hörs väll snart herrå :)

ja...

Jag kan inte sovaa :'( klockan är 04.20 och jag är uppe???

ska väll till skolan om...tre timmar -.- usch hatar att vara pigg mitt i natten för då blir jag trött när jag nästan ska gå upp men då måste jag upp och sen är jag grinig resten av dan... och nej jag har aaldrig gått upp mitt i natten... *host*  nämen jag ska väll börja göra mig iordning och sånt så jag är klar sen men vi hörs herrå <3

6 November 2010

Haha har just ätit och innan det var jag, morfar, pappa och lillasyster och skulle tvätta bilen å handla lite. När vi skulle köra en såndär auto biltvätt så var det en bil innan oss och en bil i "tvättgaraget". Haha också hade gubben sov var där inne gasat på på något jälva sätt så att porten där man skulle köra ut körde han sönder. tre av fyra fönster sprack och gick helt sönder så det låg bara små-smulor på marken. Och porten stod som ett spjut haha... duktigt.

Sen när vi skulle därifrån och skulle åka och handla var det en annan gubbjävel som körde förbi oss när vi stod och väntade på att en familj på tre barn, mamma å pappa skulle gå över vägen. Mamman och ett barn hade inte ens kommit upp på trottoaren igen innan nån jävla bildåre kom och susade förbi säkert bara en decimeter ifrån skranan dom hade. Hade ungen suttit på den hade det bara varit ogjort att bli överkörd.



5/11- 2010

Jag vet att det här ser tjockt ut men bara för att det är torsdag så ville jag lyxa till de lite
så här har ni en fett-fri yogurt med vitlök, socker fri saft, gurka & morötter & paprika, popcorn
bara nyttigheter

RSS 2.0